090429 Bra gjort Sverige!

Jaaaa Sverige vann, Älskling och jag bänkade framför tv, lite dator sammtidigt men fan va bra!

6-5  så ska det vara :D

090428 svar

Till Anna. Om du menar väskan kostar det 2250 riksdaler och min msn är [email protected]

090428 Jag borde plugga

Okej, just nu är allting bara jobbigt och stressande :( känns som att livet rasar ihop för en minut eller paserar revy i ett opra avsnitt. Har egentligen inte gjort så mycket som jag borde gjort!! grr arg på mig själv. Får väl ta tag i mitt liv, men! vad händer varända gång jag säger det? JO jag hämnar här igen! Skitliv.

090428 dagens kändis


den nya Mary-Kate Olsen tillsammans med pojkvännen Nate


090428 Sakta ner!

åå sådant pucko är jag, upptäckte ju att vi hade engelska nationella muntligt idag! HADE JU VARIT BRA ATT VARA MED PÅ! Fan med. Allt går röv fort helt plötlsigt. Jag menar oj 2 dagar sedan är det valborg! Vafan kom de ifrån? Allt har verkligen gått för fort. Just nu behöver jag mer tid, behöver chilla lite.

090427 det är för mycket!

Åå all min ork är slut, slut för länge sedan och det kommer ingen ny! Nej det finns ingen ny, ingen gnista inte äns en liten sprak. Sitter med fitt-migrän som håller i sig ännu :( åå det är sjukt jobbigt. Ska röka nu sedan gå och lägga mig. Behöver det nu. Vår deprition(?) Livet suger just nu, eller ja suger och suger, sjukt jobbbigt i allefall, för mycket för mig. Dock så har nog livet aldrig varit ricktigt lockande, mest trisst. Klagar rätt mycket tror jag. Men just nu vill jag göra så mycket, och jag har sjukt mycket att göra! Jag hinner inte med mig själv längre, jag går för fort :( Hade behövt pausa mig själv en stund eller en vecka. Just nu är allt lite för mycket. Lite för jobbigt, lite för mycket. Men man vill så mycket, kanske har med åldern att göra? Du kanske lär dig tillslut att du är inte prinsessa,

Puss på er

090427 Tävling på Chicy.seKännde att jag var tvungen att lägga ut att chicy har student tävlign  :) Även icke studenter kan delta och vinna vilken klänning de vill i kategorin student klänningar. Kilcka bilden om få mer info :)

090427 Ska jag?Ska jag köpa mig en Marc by Marc jacobs väska? Har små ångest. Vet ej.

090427 Om bloggen kunde fixa sig


Ja om det kunde bli bra någon gång! (Bild av mig)

090427 Hjälp mig med bloggen!!!

Ååå jag blir så tjurig, jag har alltid haft lätt för bloggdesign mm kan det mesta eller så klurar jag ut det tillslut ändå! Men en ska som alltid gått åt helvete det är som tex ni vet stinalee headern och menyn sitter ju inte ihop, Hur gör man??!! blir helt cp, är det med bara en så kallad "synvilla" att det fortfarande är headern som är där? Jag blir helt galen på det, så det vore ju super och kanon om någon på denna planet kan och vill förklara hur man gör, UTAN att det ska kosta 200:- jävla kronor. Hur svårt kan det vara? Google är inte min vän just nu!

090426 Katt i träd :(

Fan med våran kill katt Säjen sitter fast ca 10 meter upp i en tall jävel för att dumma människor inte  kan ha sina cphundar tyglade! Det är några knäppa människor som bor vid plimuntarkyrkan vid oss, som har en stor svart hundfan. Den springer rakt emot mig och Johan då vi är påväg hem till mig, som en vanlig människa så tänker man att människorna ska säga till hunden att stana. Men inte de fan! Hunden bara hoppar och skäller och skrämmer ihjäl stackars säjen som sticker rakt upp i en tall :( och de sista sex meterna har inga grenar. Och jag snäser ju till att det vore bra om man har dumma hundar kopplade, och vad svarar tjejen som försöker ta tag i hunden med en välidgt töntig och mild röst, ja men han rymde precis semmtidigt som hon jätte lugnt säger, Hugo skärp dig nu. TRO FAN ATT HUNDEN INTE LYSSNADE PÅ NÅGON UTAV DE. Sedan hoppade hunden på en äldre dam som 3 gånger säger till att de inte kan ha hundfan lös och att de fattade dåligt. Rätt åt dem säger jag bara för den hunden borde få stryck! Så nu har vi en stackars katt i trädet som inte vågar komma ner :(

090224 Nationella engelska

Okej nu sitter man i skolan för att snart ha nationella engelska. Tar väl drygt en timme skulle jag tro. Visst det är i 80 minuter men man får väl gå tidigare? Skönt att man kan skriva på datorn i WORDPAD hahha för det har ingen rättstavning. to old. hihi. Nej men efter detta ska jag nog till läkaren, tross? Migrän tabletter for the win.

090423 Klar med Felicias blogg.

Hej snabbt inlägg ska liksom träna.. hehehhe.
Har blivit klar med Felicias blogg, www.scalare.blogg.se kolla gärna.
Puss

090422 Massage

Hej allihopa hur har dagen varit?
Själv kom jag nyss hem efter en inte så roande runda på stan med mamma. Hon skulle
kolla tapet köksluckor och annat tråkigt som jag inte gillar. Men lite trevligt var det väl allt. Hade 2 och en halv timmes intensiv gympa idag på morgonen. Helt okej och efter det var det till sjukhuset och spendera några timmar. Men nu är jag hemma och jag ska snart på massage<3 Jaa fyfan vad skönt, något jag verkligen behöver just nu. Har faktiskt förtjänat det. Så har nyss ätit lite soppa, men den var inte lika god som igår så den åkte i diskhon och jag är lat! Så nu ska jag ut och röka och efter det blir det väl mjukisar och linne som gäller inför massagen. Puss på er.

090421 Jag vill, jag vill, jag vill ha en chanel

Åå jag kan bli lite frustrerad mitt i mina funderinga och drömmar kring att kunna göra vad man vill! Atta kuna köpa fina skor och väskor som kostr 21000:- visst många tänker nog, det är fan inte rimligt! Men visst hade det varit kul?! Det hade varit kul att unna sig sådanna fina saker ibland. Att kunna samla ihop lite pengar och unna sig en chanel 2.55 för en 17000:- Men hur ofta händer det? Jag vill med ha ett bra jobb, käna mycket pengar. Men just nu skulle jag vilja käna pengar på bloggen. Hur många vill inte det? Det är en piss i mississippi i denna blogg värld. Man tror att någon ska upptäcka dig och göra dig till stjärna. Går nog inte till så, vill du kunna bli något idag får du fan jobba dig till det också, inte bara att sitta på röven och slänga ut en dagens outfit. Nejdu så lätt ska det inte vara längre, här ska det krånglas till och du ska bli duktig du ska kunna skriva, gör läsarna intresserade. Jo men med så många bloggar vi har idag... vad ska man skriva om? Alla skriver om allt. Finns knappt något nytt att komma med. Men man försöker ändå.. spirit. Jag försöker varje dag att arbeta mig uppåt, försöker lära mig skriva bättre och inte byta ämne mitt i allt. Försöker med så mycket.. försöker insperera och göra något snyggt och bra. Men jag är glada över mina läsare. Ni finns och jag gillar er. Även om jag inte har 65.000 besäkare om dagen eller 400 kommentarer. Det är kul att bara få blogga, att bara få göra det man startade bloggen för att göra.. att få skriva. Puss på er.

RSS 2.0