Mina snygga boots

Min total läckra boots! Älskar dem finns för 699:- har jag för mig på Eurosko. Yes box!Jag <3 Lindex

Bli fin under!

Parfym<3

Tänkte tippsa om en underbar parfym. Escada into the blue är en av mina favorit parfymer, Escada över huvud taget gör favorit parfymerna och D&G.

 

Våren går i nitar

Konsten att ha en fluffig kattJag vet jag är trött och sliten! Sitter i soffan med Denniz och kelar. Har hår i hela fejan efter att han trycker sig mot en! Puss på honom

Ner på träna

Ni som bor i Ljungby kan ge er ut för att träna gratis i några dagar till. Träna har nämligen haft prova på veckor nu :) Har själv kort där sedan det öppnade och det är toppen! Kan inte bli bättre än att variera din träning. Så nu ska jag ner med modern och göra power yoga. Power yoga och pilates kvinnan anländer!

En riktigt rumpformare?

Visste ni att många kändisar går i den så kallade ryn skon för att få en snyggare rumpa. Japp ni hörde rätt folk går inte bara i den för att få en bättre hållning och stabilare rygg utan för att få en snygg rumpa! Fan bud på att köpa sig ett par, då kanske man slipper träningen?Bild Eurosko.se

Blogg för ljungbycentrum!

WOHO nu börjar jag komma någon vart med detta pillande! Johan har hjälpt mig oehört mycket tack! Lovar att jag ska komma igång med detta så fort som möjligt och uppdatera er med roliga saker!

Följa

Ny bloggikon!

Jaa

Ja jag sitter här och pillar igen! Har massa söta ideér
RSS 2.0