090630 zumba fitness

Har verkligen hittat roligaste tränings videon ever! Zumba fitness, allt är en blandning av danser. Hur kul som helst! Man dansar sig igenom hela tränngs passet fett rolig! det bara droppade efter mig när jag var klar.

090629 Jobba i affär

Hejsan allesammans vad gör ni? Gud sitter på jobbet och ska öppna om 5 minuter. Vaknade för typ 40 min sedan helt utslagen. Liseberg var något av det roligaste på länge tack så jätte mycket <3 Bilder kommer (: Så idag jobbar jag själv på morgonen.. tråkigt men men. Helt trorr i munen är jag med även om jag dricker som en tok. Puss

090627 Liseberg nästa

imorgon blir det Liseberg med folket, när jag säger lisseberg för mig själv så knäpar det sig i magen, varför? Jo  för att det är ett lustigt namn! Säg det för dig själv några gånger så kommer du att inse hur dumt det låter! Haha.

 Jesper !
Linn !
Jakob(redandär)!
Fredrik !
Yoan !
Parro !
Martin !
Csilla !
Albin !
Kudis !

vi som åker :)

 

 

 

090627 drömm värld

jag lever i en dröm som aldrig kommer att bli sann.

090627 Jobba och när jag hör din röst

Så nu sitter jag här hemma, helt själv till råga på allt! Rätt tråkigt.. kanske ska gå ut i solen en runda? kanske gå en sväng? Men jag vet inte om jag orkar. Solen gör mig utmattad och jag har jobbat hela dagen. har precis läst klart min bok, när jag hör din röst. den slutade väldigt konstigt och gav inte jätte många svar. Får väl gå ner och köpa den tredje så jag har något att underhålla mig med. sommaren ser inte jätte lovande ut.. har inget kul att se fram emot och jobbar jag inte så är jag i Växjö. Hmm. Har nyss klippt min kusin Tuva, blev jätte fint faktiskt och jag är rätt nöjd med mig själv. 

 

Puss

090626 Mjälen och rädd för sprutor?

Hejsan allihopa. Dagen har tillbringats först på sjukhuset.

 

Jag satt i väntrummet helt lugnt då jag inte alls är rädd för sprutor. Dock hade alla mina vänner sagt att den gjorde rätt så ont, men vad var det i jämförelse med att pierca sig tänkte jag? Dessvidare har mina kompisar en tändens att överdriva. Så jag tog upp min bok utan någon oro i magen över huvud taget. När sjuksköterskan vid namn Malin ropade in mig så började dock något svart hål växa i min mage. Tänk om den faktiskt gjorde ont? Nja.. skulle jag vara rädd? Jag gick in satte mig för att studera den branngula tapeten med stäng av en salig blanding av färger. sedan stack det till och en obegriplig smärta hade träffat mig. Det känndes som att 1000 knytnävar trycktes ut ur mitt tunna skin och det pullserade i hela kroppen. Jag bet mig hårt i läppen då jag kände att mina ostyrliga tårar var på väg att tränga sig igenom mina ögon. Efter ett tag var det över. Jag satt stilla och mådde inte särskillt bra, nästan lite yr. Jag reste mig sakta ur stolen då jag vet att klumpigheten kan smyga sig på mig också. jag gick fram till handfatet för att dricka två koppar vatten, "är du yr?" jag tänkte efter en stund innan jag äns begrep att hon faktiskt hade frågat mig om jag in te mådde bra. "jo lite, men jag har inte ätit ännu och klockan är kvart i två" Skylla på de va, patetiskt. Klart jag var yr jag mådde inte alls bra. Med en duns satte jag mig på stolen igen och stirrade tomt framför mig. Armen värkte fortfarande av knytnäveslag som  slog ut från min kropp. "Jag kan ha träffat ett blodkärl" invek hon medans hon försökte få lite kontakt med mig, det mesta jag fick fram vad hmm. Sedan reste jag mig och gick. 

 

Så idag kan jag sammanfatta dagen med att det började på sjukhuset. Jag vaccinerades med gardasil för övrigt. Detta var EN AV TRE! En spruta har aldrig gjort så ont i hela mitt liv. Sedan stack jag ner till café 13 för att ficka med Albin, PK, Johannes och Kudis. Trevligt vi satt och stekte i solen tills ingen riktigt klarade av det mera. Så vi bestämmde oss för att åka till Mjälen och bada. Skulle egentligen gått på Bio med älskling idag men vi skippade det då han avr så trött. Sedan har jag mest läst min bok, När jag hör din röst<3 mihihiwiw bästa ever. Haha låter jätte töntig men den är så bra! Puss

 

090626 Michael Jackson död

”King of Pop”
har lämnat oss

Igår vid 14.26 dödsförklarades Michael. Han dog i en hjärtattack.


090624 På stationen, tankar.

Okej ett drag till, mhahah!

Människorna strövade omkring mig och när jag tittade på mitt klockur som numera hängde runt halsen för att jag inte skulle tappa tiden visade tio i fyra. Det var oehört varmt ute denna dagen och i omgångar tog vinden tag i mitt hår för att sedan kasta det i ansiktet på mig. jag försökte ställa mig på någelunda bra plats på stationen så att alla inte skulle kolla på mig. Men trotts mitt tappra försök på att skygga undan folket kom en medelålders man fram till mig och bad om tändare "tredje personen under en timme" Inombords skrattade jag lite av mitt misslyckande till att fly från folket då jag innsåg att alla kunde se mig. Både bakifrån och framifrån. Jag gick runt stationen då rastlösheten börjat leka tafatt i min kropp. Det var även första gången jag insåg att halva stationen var byggd av trä och hade fastsatta lampor på sig.

KUL! tråk Paulina :( mobbas inte! Jag blir ledsen.

090624 att skriva en bok

Nej men jag skriver mycket och jag är inte speciellt bra. Haha ändå så ska jag skämma ut mig själv genom att lägga upp några drag av vad jag brukar skriva. allt handlar om vad jag tänker och det är som jag skriver i bloggen bara det att jag skriver det ur min synvinkel. Nästan som en bok.

För en stud tog jag av mig tiden och la mig ijämte honom. Hans fasta grepp höll om min kropp. Jag tryckte mitt huvud närmre hans hals och andades in hans doft. Jag lyssnade på den klassiska musik jag hade satt på. Lyssnade på de piano spelande fingrar som varsamt tryckte på de vita tangenterna så den vackraste melodi kom ur mina högtalare. För en stund slog mitt hjärta snabbare och jag kämpade med att hålla tillbaka mina tårar som brukade komma på de mest olägliga platser. Jag bet mig i läppen för att försöka komma på andra tankar. Men det ända jag hade framför mig var det perfekt symetriska vita ansiktet- Ett ansikte som mjukt och varsamt log mot mig utan att ens veta om att jag kollade på honom. Hjärtslagen slog i mitt öra och jag försökte hålla en jämn räkning för att hålla tårarna tillbaka. Det var ett självklart misslyckande. Jag var nog rätt dålig på att hålla mig stängd. för honom var jag som en öppen bok som han kunde bläddra och läsa i. Han visste precis var punkterna fanns och hur jag skulle reagera. Han log ett snett lite hånfullt leende. Jag visste inte men jag log tillbaka. sedan vände jag mig om för att studera sömmarna på mina vita nästan genomskinliga gardiner. han tog ett fast grepp om min midja och drog mig tätt intill sig. Jag kände värme och trygghet. Jag ville aldrig att det skulle ta slut.

Så kan det typ låta, haha lite patetiskt jag vet. tror att jag är värsta proffs. Nej men jag älskar att skriva men hatar att visa andra vad gör av mina tankar och bokstäver. Men nu vet ni. Puss

090624 ljudet av ditt hjärta

Om jag kunde drömma så skulle jag drömma om dig<3
När jag hör din röst känns det som om att jag ska svimma<3
Ljudet av ditt hjärta får mig att le<3
Så länge vi båda andas kommer jag att älska dig<3

090623 aldrig våga

Skulle aldrig våga lägga ut en bild på bdb och skriva att folk ska kommentera om du är snygg eller inte. Anledning; rädslan över vad folk ska svara. Jag vet själv att jag inte är ett underverk, men jag ser kanske mig själv med fel ögon.

090623 tro på sig själv

Om man någon gång kunde svälja det där förbannade osjälvförtroenden och tro på sig själv!

090623 Jag vill skapa ett liv

Jag vill göra så mycket. Så mycket när jag inte äns vet vad jag är kapabel till att göra. Jag vet inte hur mycket jag orkar och klarar av nu när mitt liv är en aning trassligt. Jag kanske måste skapa mig ett liv innan jag börjar agera. kan nog vara en rätt bra idé, "ja" sitter mest och läser min bok, "om jag kunde drömma"  äckligt bra bok men den blir faktiskt bättre om man har sett filmen innan då man kan se karaktärrena. Ska nog sova snart då jag fortfarande på något konstigt sätt är totalt utmattad. att vara rädd för vad livet har att erbjuda passar nog in rätt bra på mig i detta stadie.

Puss

090623 Vad ska man skriva om i en bra blogg?

Jaha då sitter man här igen och dricker ramlösa och filosoferar kring resten av världen. Som vanligt somnade jag innan, vaknade för drygt 20 min sedan helt ruffsig uttorkad och matt. Jag vet inte vad det är med mig nu, men folket måste ju ha hört talas om misslyckad? Jo minnsan jag tror det används flitigt hos många personer. Men det är väl inget att prata om nu. Jag skulle vilja ha gått ut skolan, hafte ett häftigt jobb typ som Kenza eller någon annan "kändis" Jag känner "som ni kanske märkt" att jag aldrig vill vara mig själv. Med ett sådant ilansdproblem, dock så lever det kvar hos mig varje dag. och så var det de här om att skaffa en kattegori som står med namnet KLAG! Det vore kanske också en bra idé? Ja vi får ju se vad som händer nu under sommaren. Känns som att sommarlovet snart är slut, haha. Har absolut inget roligt att se fram emot under hela sommaren, tänk nu hade jag kunnat vara på Peac and love men neeee. Så jag har bara jobb framför mig. Känns skit. Puss


vi drar även till med lite romantik.

090623 Ramlösa mango och lite sol

åå är dö trött, vet inte vad det är med mig. Kan sova flera timmar men sedan när jag vakanr upp är jag fortfarande trött. Hur jobbigt som helst. Låg ute och filosoferade lite innan. Tränade sedan gick jag en runda i skogen. Gick lite långt kanske.. men jag hittade. Som tur är så har jag min mor att tacka till mitt duktiga lokalsinne. La mig lite på gräsmattan när jag kom hem. Tänkte att lite sol skulle kanske inte skada på min kritvita nästan blanka hy. det resulterade i att jag somnade i solstolen. Vaknade dräglandes och genom svett!

RSS 2.0